سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سقف کاذب
محبوب ترینِ کارها نزد خدا بر روی زمین، دعاست . [امام علی علیه السلام]

نوشته شده توسط:   romina  

جمعه 95 خرداد 7  9:53 صبح

سقف کاذب (به انگلیسی: Dropped ceiling) شاخه‌ای از معماری داخلی است که برای پوشش سقف اصلی (زیر سقف) به‌کار می‌رود.سقف کاذب در زمانی کوتاه جای خود را در صنعت ساختمان پیدا کرد.
سقف کاذب می‌تواند به‌صورت گچی، چوبی، فلزات رنگین، پی‌وی‌سی، شیشه‌ای، آهنی، ورق‌های فلزی روکش‌دار، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره نصب شود که در هر صورت قابلیت اجرا به‌صورت واحد و یا با هم را داراست.

سقف کاذب

حضور سقف کاذب در ساختمان، دغدغه پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف را از بین می‌برد، و این، یکی از ویژگی‌های این رشته? ساختمانی نیز هست. سقف کاذب در مواردی که ذکر می‌شود قابلیت خود را بروز می‌دهد: پوشش تأسیسات زیر سقف اصلی، آکوستیک کردن فضا، ایجاد حجم‌ها دکوراتیو، هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت، نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و... پوشاندن، مهم‌ترین کارکرد سقف کاذب است، در کنار پوشش، کارکرد دکوراتیو و نورپردازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.
سقف کاذب، همپای رشته‌های مختلف ساختمانی و صنایع دیگر رشد کرده و به پویایی رسیده‌است. صنعت نوین ساختمان به‌خوبی این رشته را به خدمت گرفته و از آن بهره می‌گیرد. طراحانِ سقف کاذب هم با انعطاف‌پذیریِ متریال سقف کاذب آشنایی دارند. آنها از اَشکال مختلف محصولات آگاهند و این آشنایی به آنها کمک می‌کند نقشه‌های بهتری طرح کنند؛ نقشه‌هایی که موقع اجرا هم به همان زیبایی روی کاغذ باشند. طراحی این رشته از صنعت ساختمان به تخصص خاصی نیاز دارد. طراح باید ویژگی‌های همه? سازه‌ها را به‌خوبی بشناسد. با انواع سقف کاذب آشنایی داشته‌باشد و نوع کاربریِ آنها را در موقعیت‌های مختلف درک کند تا درهنگام اجرا با مشکل مواجه نشود. موقعیت‌ها می‌تواند اینها باشد: با سهولت آویزان کردن سقف و مهار آن از سقف اصلی، رطوبت محل و میزان خورندگی، تغییرات دما در طول سال، آکوستیک بودن، نورپردازی، کارکرد دکوراتیو و مقرون‌به‌صرفه بودن. نصب سریع و آسان سقف کاذب هم یکی از مواردی است که تولیدکنندگان در ساخت‌وساز آن کوشش و رقابت می‌کنند. در انتخاب طرح و اجزای آن هم‌فکری نزدیک بین مجری سقف کاذب و معمار طراح باید وجود داشته‌باشد.


همه افرادبه زیبایی نما و درون ساختمان به خصوص سقف بسیارعلاقه نشان میدهندپس یکی از مهمترین قسمت های کار معماران و مهندسان در هنگام اجرای طرح های عمرانی باید توجه به زیبایی درون ساختمان علاوه بر استحکام ،بهینه سازی ، آکوستیک کردن فضاو جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت و نور پردازی مناسب باشد. علاوه بر این سقف بسیاری از سازه ها یی که بعد از گذشت زمان نم زده و یا تخریب شده اند به راحتی قابل بازسازی نیستند .

یک راه حل بسیار مناسب و مقرون به صرفه در عین تنوع استفاده از سقف کاذب برای مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف است.سقف کاذب علاوه بر زیبایی ،استحکام و عایقکاری رطوبتی و صوتی نورپردازی بسیار مناسبی را برای ساختمان شما فراهم میکند.

سقف کاذب یکی از شاخه های معماری داخلی است که برای پوشش سقف اصلی (زیر سقف) به‌کار می‌رود.

سقف کاذب می‌تواند به‌صورت گچی، چوبی، فلزات رنگین، پی‌وی‌سی، شیشه‌ای، آهنی، ورق‌های فلزی روکش‌دار، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره نصب شود که در هر صورت قابلیت اجرا به‌صورت واحد و یا با هم را داراست.


 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
دوشنبه 103 دی 3
امروز:   20 بازدید
دیروز:   1  بازدید
فهرست
آشنایی با من
لوگوی خودم
سقف کاذب
اوقات شرعی
آرشیو
اشتراک
 
طراح قالب
www.parsiblog.com